Pasiruošimas: 30min
Gaminimas: 15min
Ingridientai:
- 4 vištienos krūtinėlės
- 2 raudonosios paprikos, stambiai supjaustytos
- 2 maži raudonieji svogūnai
- 225g kons.bambukų ūglių
- 1 mažas saldus ananasas
- 2a.š. kukurūzų miltų
- 4š šviesaus muscovado cukraus
- 2š sojos padažo
- 6š baltojo vyno acto
- 2š kečiupo
- 3š miltų
- 1 kiaušinis
- 5š aliejaus
Supjaustyti vištienos krūtinėles į 2cm kvadračiukus, sudėti į dubenį ir pabarstyti druska. Supjaustyti paprika ir svogūną į mažesnius gabaliukus. Bambuko ūglius nuplauti, nuvarvinti ir susmulkinti. Susismulkinti ananasą.
Atskirame inde sumaišyti 100ml vandens su kukurūzų miltais, cukrumi, sojos padažu, actu ir kečiupu.
Paprastus miltus sumaišyti su plaktu kiaušiniu ir įmaišyti į vištienos gabaliukus.
Įkaitinti aliejų keptuvėje ir apkepti vištieną po 2 min iš abiejų pusių. Tame pačiame aliejuje apkepti daržoves apie 30 sekundžių prieš sudedant ananasą. Pakepti apie minutę ir įmaišyti vištieną ir padažą. Pakaitinti kol sutirštės ir tiekti su ryžiais.
SKANAUS...
p.s. labai skanus patiekas ir panašus į Uncle Ben's padažų liniją. Man asmeniškai trūko skysčių, nes mėgstu daug padažo, tai tiesiog įpyliau daugiau vandens ir prieskonių įdėjau truputi daugiau.
Šaltinis: delicious APRIL 2009
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą