2011 m. spalio 24 d., pirmadienis

CITRINININĖ VIŠTIENA

Porcija : 2
Pasiruošimas: 10min
Gaminimas: 15min

Ingridientai:
  • 1š aliejaus
  • 2 vištienos krūtinėlės, supjaustytos juostelėmis
  • 2 pak choi, padalinta į keturias dalis
  • sauja anakardžių riešutų, pakepintų
  • 120g citrininio kepimo padažo (stir-fry)
  • 1š medaus
  • kiaušinis

Įkaitinti aliejų keptuvėje. Pakepinti pasūdytą vištieną, kol apskrus. Sudėti pak choi zalumynus and viršaus vištienos, ir pakepti, kol suminkštės.


Sudėti riešutus ir supilti padažą ir šaukštą medaus ir pakaitinti kol iškeps vištiena.



Kol gaminasi vištiena, paruošti garnyrą. Išvirti ryžius. Suversti išvirusius ryžius į keptuvę, įmušti kiaušinį ir maišant kepti, kol kiaušinis iškeps ir ryžiai sušils. Padalinti į lekštes, užpilti vištienos troškiniu ir aplaistyti citrinos sultimis. SKANAUS...



p.s. iššukavusi visą maisto prekybos centrą taip ir nesugebėjau rasti citrininio padažo tai naudojau čili ir česnako. Buvo gan aštru, bet man tiko. Idėja ta pati, tik skonis skiriasi.

Šaltinis: delicious. APRIL 2009

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą