Mėgstantiems saldėsį mėsoje, prašau...
Ingridientai:
- kiaulienos pjaustinių su kaulu
- obuolys
- svogūnų
- sidro
- grietinėlės
- prieskonių
Mėsą pamarinuoti prieskoniuose.
Keptuvėje gerai įkaitinti aliejų ir apkepti kepsnius iš abiejų pusių. Atsidėti į šoną.
Tuose pačiuose riebaluose apkepti svogūno skilteles. Kai svogūnas suminkštės, sudėti obuolių skilteles. Obuoliams pradėjus minkštėti, supilti butelį sidro.
Kai užvirs, sudėti kepsnius ir patroškinti apie 20-25min. Pabaigai užpilti grietinele (kad užbalinti padažą), pakaitinti apie keletą minučių.
Tiekti su bulvių koše.
SKANAUS...
Šaltinis: nepamenamas, bet ne mano sukurtas patiekalas
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą