Ingridientai:
- 4 kiaulienos kepsniai
- 1 agurkas, nuluptas, sėklos pašalintos ir supjaustytas gabaliukais
- 1 raudona čili
- 2 a.š. baltojo vyno acto
- žiupsnelis cukraus
- 1 š. šv.krapų
- 100ml grietinės
- 1/2 citrinos sulčių
- 150g džiūvėsėlių
- 25g parmesano sūrio
- 3 š miltų
- 2 kiaušiniai
- 25ml aliejaus
- sviesto
Viename inde sumaišyti džiuvesėlius ir sūrį, kitame inde - miltus su prieskoniais ir trečiame - išplakti kiaušinį. Pirmiausia kepsnį apvolioti miltuose, paskui kiaušinio plakinyje ir džiuvesėliuose. Kepti įkaitintame aliejaus ir sviesto mišinyje apie po 3-4 min iš abiejų pusių.
Tiekti su agurkų pagardu, grietinė padažu ir citrinos skiltele.
SKANAUS...
p.s. čili nedėjau, nes pietus ruošiau ir vaikams ir tiekiau su kažkokios rūšies krupomis, panašomis į kuskusą.
Šaltinis: delicious. MAY 2009
Eina sau kaip skanu... labai patiko, ačiū Jums už receptuką ! :)
AtsakytiPanaikinti