Ingridienatai:
2v.š. salyklo
- 2v.š. kmynų
- 1v.š. medaus
- 1a.š. druskos
- 100g rupių ruginiu miltu
- 545g vandens
- 350g ruginių miltu
- 250g kvietinių miltų
- 2a.š. sauso raugo!
- 1.5a.š. sausų mielių
Salyklą ir kmynus užplikyti (jei naudojat rupius ruginius miltus, tai ir jos sudėt ir užplikyt). Kai atauš sudėt likusius produktus į duonkepes kibirėlį ir kept su pagrindine programa. Sausą raugą ir mieles dėt į skirtingus kampus.
p.s. Aš duonos tešlą visad ruošiu duonkepėje ir kepu orkaitėje. Šią duoną kepu apie 1val 180 temperatūroje įkaitintoje orkaitėje.
Šaltinis : Natalčiuko blog'as
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą