Ingridientai:
- 250g paprastų miltų, plius pabarstymui
- 10g druskos
- 15g sodos
- 250g nesijotų miltų (wholemeal flour)
- 150g didelių avižų dribsnių
- 1š medaus
- 1š juodojo sirupo (black treacle-nežinau, kuo LT jį pakeisti, gal tiktų kas tamsina tešlą)
- 500ml pieno
Perkelti kepaliuką i kepimo popieriumi išklotą skardą.
Ir kepti orkaitėje apie 40-50 min, kol pabarbenus i apačią, skambės dusliai. Išėmus atvėsinti ir SKANAUS...
p.s. Kaip dera, pirmas kartas nesigavo, neiškepė vidurys, neturėjau juodojo sirupo tai ir duonelė gavosi šviesi. Bet verta buvo bandyti dar kartą. Lengva ir greita...
Šaltinis : delicious. March 2009
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą