2011 m. rugsėjo 11 d., sekmadienis

LIPNI JAUTIENA SU BROKOLIAIS IR ANARKADŽIO RIEŠUTAIS

Tą dieną taip susivėlinau su pietumis, užtat su dukryte aplankėm draugę. Ir kaip nutinka LABAI dažnai užsišnekėjus prarandama laiko nuovoka. Bėgom namo ir ką mes valgysim? Brangusis jau pakeliui iš darbo. Ir štai kas gavosi


Ingridientai
  • 2 š aliejaus
  • 2 x 200 g jautienos pjaustinių, supjaustyto plonomis juostelėmis
  • 2 česnako skiltelės, susmulkintos
  • 2.5 cm imbiero, pjaustyto plonytėmis juostelėmis
  • 50 g nesūdytų anarkadžio riešutų, smulkintų
  • 3 š saldaus čili padažo
  • 1 š kečiupo
  • 3 š sojos padažo
  • Žiupsnelis čili
  • 200 g brokolių, išskaidyto


Pakaitinti aliejų gilioje keptuvėje. Pakepinti jautienos juosteles apie 3 min per 2 kartus. Atsidėti į šoną.
Į tą pačią keptuvę sudėti česnaką, imbierą ir riešutus ir pakepti apie minutę. Tada supilti čili padažą, kečiupą, sojos padažą, čili ir 100 ml vandens. Užvirus sumažinti ugnį ir pavirti apie pora minučių. Sudėti brokolius į padažą ir pakepti apie 2 min. Sudėti jautiena ir pakaitinti.


Patiekti su ryžiais.



Šaltinis : delicious. June 2009

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą