Ingridientai
- 2 š aliejaus
- 2 x 200 g jautienos pjaustinių, supjaustyto plonomis juostelėmis
- 2 česnako skiltelės, susmulkintos
- 2.5 cm imbiero, pjaustyto plonytėmis juostelėmis
- 50 g nesūdytų anarkadžio riešutų, smulkintų
- 3 š saldaus čili padažo
- 1 š kečiupo
- 3 š sojos padažo
- Žiupsnelis čili
- 200 g brokolių, išskaidyto
Pakaitinti aliejų gilioje keptuvėje. Pakepinti jautienos juosteles apie 3 min per 2 kartus. Atsidėti į šoną.
Į tą pačią keptuvę sudėti česnaką, imbierą ir riešutus ir pakepti apie minutę. Tada supilti čili padažą, kečiupą, sojos padažą, čili ir 100 ml vandens. Užvirus sumažinti ugnį ir pavirti apie pora minučių. Sudėti brokolius į padažą ir pakepti apie 2 min. Sudėti jautiena ir pakaitinti.
Patiekti su ryžiais.
Šaltinis : delicious. June 2009
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą