Ingridientai:
- 3 dideli svogūnai, stambiai supjaustyti
- 12 česnako skiltelių, stambiai supjaustyti
- 8cm šviežios imbiero šaknies, stambiai supjaustytos
- 2 šaukšteliai kumino sėklų
- 2 šaukšteliai pankolio sėklų
- 2 lauro lapeliai
- 1 cinamono lazdelė
- 6 šaukštai aliejaus
- 1 šaukštas trintos kalendros
- 1 šaukštas trintos ciberžolės
- 2 šaukštai pomidorų pastos
- 1 šaukštelis druskos
Svogūnus, česnaką ir imbierą sutrinti maisto trintuvėje iki vientisos masės.
Įkaitinti keptuvę. Sudėti kumino, pankolio sėklas, lauro lapelius ir cinamono lazdelę ir leisti jiems užkaisti.
Įpilti aliejaus ir, kai įkais, sudėti pastą iš maisto procesoriaus ir pakepinti apie 10-15 min, kol pagels.
Tada sudėti likusius prieskonius, pomidorų pastą ir druską ir įpilti 600ml vandens. Užvirus patroškinti apie 10min.
Ir padažas paruoštas naudojimui. Atvėsinus, padalinama į tris porcijas ir užšaldoma.
p.s. Labai skanus ir švelnaus skonio padažas paivarinimui jūsų virtuvei.
Šaltinis : delicious. APRIL 2009
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą