2012 m. vasario 21 d., antradienis

LAŠIŠOS RYŠULĖLIS


4 porcijos
Ruošimas: 15min
Gaminimas: 20min

Ingridientai:
  • 500g mažyčių bulvyčių, supjaustytų pusiau
  • 200g šaldytų ar šviežių žirnelių
  • 50g sviesto
  • 2 šaukštai smulkintos petražolės
  • 1 citrinos sulčių ir žievelės
  • 4 šaukštų grietinės
  • 4 lašišos file
  • 120ml daržovių sultinio
Įkaitinti orkaitę iki 190 C temperaūros. Bulves apvirti pasūdytame vandenyje apie 7-8 min.

Pasitiesti keturis lapus kepimo popieriaus. Padalinti bulves tarp jų, dedant jas į viduriuką. Ant viršaus uždėti žirnelius, sviesto, petražolės, citrinos žievelių ir grietinės. Lašišos file uždėti ant viršaus, pabarstyti prieskoniais, apšlakstyti citrinos sultimis.

Sukelti kepimo popieriaus kampus ir gerai užrišti ryšulėlius (aš juos susegiau su sąvaržėlėmis). Kepti kol iškeps žuvis( apie 20-30 min pagal mano orkaitę)

SKANAUS...


Šaltinis: delicious. AUGUST 2009

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą