2012 m. vasario 21 d., antradienis

KINIETŠKA KIAULIENA


4 porcijos
Ruošimas: 10min
Gaminimas: 15min

Ingridientai:
  • 500g kubeliais pjaustytos kiaulienos
  • 3 šaukštai sojos padažo
  • 1 šaukštas sezamo aliejaus
  • 2 šaukšteliai kinietiškų penkių prieskonių mišinio
  • 1 česnako skiltelė
  • 2,5cm šviežio imbiero, tarkuoto
  • 4 šaukštai medaus
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 raudonoji paprika
  • 60g žirnelių ankščių
  • 2 pak choi
  • sauja daigintų kviečių
Kiaulieną pamarinuoti sojos padažo, sezamo aliejaus, prieskonių, česnako, imbiero ir medaus mišinyje.

Pamarinuotą mėsą apkepti aliejuje virš vidutinės ugnies. Į pabaigą supilti likusį marinatą ir užvirinti.

Kitoje keptuvėje pakepti žirnelių ankštis, pak choi ir papriką su šlakeliu vandens, suberti daigintus kviečius. Gerai išmaišius, sudėti kiaulieną, apibarstyti sezamo sėklomis ir patiekti.

SKANAUS...




Šaltinis: delicious. JULY 2009

1 komentaras: