Ruošimas: 10min
Gaminimas: 25-30min
Ingridientai:
- 2š aliejaus
- 1 svogūnas, smulkintas
- 3 skiltelės česnako, smulkintos
- 4š pomidorų tyrės
- žiupsnelis džiovintų čili
- 400g konservuotų pomidorų
- 400g konservuotų borlotti pupelių
- 400g konservuotos tunos
- didelė sauja petražolių, smulkintų
- 120g šaldytų žirnelių
- 400g spagečių
- šv.baziliko lapelių pauošimui
Įmaišyti tuną, žirnelius ir petražoles ir patroškinti dar keletą minučių.
Tuo tarpu išvirti spagečius pagal instrukciją. Patiekti lėkštėje uždėjus keletą šaukštų padažo ant spagečių ir papuošus baziliku. SKANAUS...
p.s. petražolių nemėgstu, tai jų ir nedėjau. Tunas labai gerai derėjo su pupelėmis ir spagečiais.
Šaltinis: delicious. JUNE 2009
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą