2011 m. lapkričio 28 d., pirmadienis

KIAULIENA SU GRIETINĖLĖS IR PELETRŪNO PADAŽU

Porcijos: 4
Ruošimas: 5min
Gaminimas: 15min


Ingridientai:
  • 1š aliejaus
  • gabaliukas sviesto
  • 1 svogūnas, smulkintas
  • 500g gabaliukais pjaustytos kiaulienos
  • 250ml vištienos sultinio, karšto
  • sauja šv.peletrūno lapelių
  • 1 citrina
  • 3š riebios grietinėlės
  • šlakelis Dijon garstyčių
Įkaintinti aliejų ir sviestą keptuvėje ir pakepinti svogūną. Padidinti kaitrą ir sudėjus kiaulieną, ją pakepti, kol apskrus. Supilti sultinį, peletrūną ir citrinos žievelę ir patroškinti apie 10min. Sumažinus ugnį, įmaišyti grietinėlę ir garstyčias. Paragauti ir paskaninti prieskoniais jei trūksta. Tiekti su bulvių koše. SKANAUS...



p.s. lengvas ir greitai paruošiamas patiekas, kuris yra švelnaus skonio. Jei nemėgstama peletrūno, galima jį pakeisti petražolėmis ar pan.

Šaltinis: delicious. JUNE 2009

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą