2012 m. liepos 31 d., antradienis

LAZANIJA AUKŠTYN


Pavadinau ją taip, nes ruošiau mėsos įdarą balto padažo pagrindu ir užpyliau raudonu.

Baltui padažui buvo likusio įdaro lietiniam blynams. T.y. pakepinta vištiena, grybai, iš miltų, sviesto ir pieno paruoštas padažas, įbarstyta sūrio.

Raudonajam padažui - pakepinti svogūną ir česnako skiltelę, užpilti skardine konservuotų pomidorų. Paskaninti prieskoniais ir po kelių minučių sutrinti iki vientisos masės.

Lazanijos surinkimas: į kepimo indą įpilti raudonojo padažo, uždengti lazanijos lakštu, uždėti vištienos įdaru, vėl - lazanijos lakštas ir t.t. Paskutinis pilasi raudonasis padažas. Ant jo užtarkuoti sūrio. ir kepti apie 35min 220 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

SKANAUS...




Šaltinis: fantazija

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą